h1

Cum ar fi viata fara culoriile pasiunii?

25/05/2010

Multe persoane spun ca nu au o culoare preferata. Eu i contrazic, deoarece secretul pasiunii din noi consta in culoarea sau culorile ce se gasesc fie in hainele ce le purtam, fie obiectele din casa etc.

Sa facem putina lumina intr-o lume intunecata cu o pata de culoare…alb…chiar daca este mai conservatoare asa ca mine, in acelasi timp aduce puritate , inocenta, romantism si va reusi sa treaca granita de inhibitii si incordare.

Negru…o enigma, lipsa de culoare, ce aduce putere, vointa si o dorinta de a incerca impulsurile vietii.

Odata de focul pasiunii este aprins de culoarea rosie, exista o singura solutie…stiti si voi care. Rosul…fiind culoarea cea mai puternica, reuseste sa aduca caldura intr-o lume rece, curaj intr-o lume dura si binenteles dragoste intr-o lume ce are nevoie de acest sentiment.

Asa cum cercetatorilor li s-a trezit interesul pentru a face experimente legate de culori, noi oamenii avem acum posibilitatea de a ne regasi prin culori calde-reci sau pozitive-negative.

Oare ce-ar fi viata fara culoare?

Ramane sa descoperim placerea in lucruri simple cum ar fi: sa respiri, sa atingi, sa simti si sa gusti.

In final, singurele lucruri care conteaza cu adevarat la sfarsitul vietii noastre pe pamant sunt: cat de frumos ai iubit? si care a fost calitatea iubirii tale?

6 comments

  1. Nu stiu daca am culori preferate… Pentru moment este portocaliul… Fara conotatii politice…


  2. Esti uimitoare…


  3. ce nouatate ai trimis, imi plac fotografiile , dar ce fain a iesit bine cu fundalul grafiiti si cu rochia rosie, se asorteaza undele elemente rosii, imi place cum esti imbracata in lenjeria alba stand si prin caramizile vechi …foarte faine, imi place!


  4. Minunata.Culorile in arta exprima sentimentele,stari psihologige si face corelatia fiintei cu natura.


  5. Te prinde rosul si se asorteaza fabulos cu machiajul. Zarescu Dan http://www.machiajtatuaj.ro


  6. Sincere felicitari pentru curajul de a posta pe site astfel de poze, ce sunt foarte frumoase. Felicitari si cititorilor tai, as vrea sa inteleaga cat mai multe persoane ca sunt diferente URIASE intre arta si pornografie, practic nu au NIMIC in comun.



Leave a comment